Aanleg tuinprojecten

Van de aanleg tot de volledige afwerking van je tuin

Bij Tuinen Ben Spooren kan je terecht voor totaalprojecten. Van het aanleggen tot de volledige afwerking van de tuin met zwemvijvers en verlichting. Wij maken graag een ontwerp op maat.

GAZONAANLEG
Of het nu gaat om gras zaaien, grasmatten of kunstgras, wij houden rekening met de grondsoort en situatie ter plaatse. Heb je een maairobot of wil je er één? Ook hier houden we rekening mee tijdens het aanleggen van de tuin, zo komen we steeds tot een optimaal resultaat.

AANPLANTINGEN 
Voor onze aanplantingen werken we samen met enkele goede kwekerijen. Hagen, planten, bodembedekkers en zelfs volwassen bomen in grote maten kunnen wij leveren voor de perfecte afwerking van jouw tuin.

BEREGENING
Het klimaat warmt stilaan op en een goed beregeningssysteem voor de planten en het gras in de tuin wordt alsmaar belangrijker. Wij maken voor onze klanten, indien gewenst, ook een plan op voor de aansluitingen. De tuin kan zelfs automatisch beregend worden. Vraag ons gerust om meer informatie.

ZWEMVIJVERS
Een kleine of net een grote (zwem)vijver in de tuin? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze expertise. We houden rekening met de juiste planten en waterzuivering.

OMHEININGEN
Ook aan de privacy in de tuin wordt gedacht! Wil je een houten schutting, draadomheining, steenkorven…? De mogelijheden zijn eindeloos.

Ook aan de privacy van je tuin denken wij met onze mooie omheiningen

ENKELE REALISATIES