Verhardingen

Ook voor het aanleggen van je parkeerplaats, oprit of terras zijn wij beschikbaar

Tuinen Ben Spooren is niet alleen dé specialist voor het aanleggen en onderhoud van je tuin, maar ook voor het aanleggen van je oprit, parkeerplaats of terras.

BESTRATINGEN EN TERRASSEN
We gebruiken uitsluitend kwalitatieve beton- en natuurproducten zoals kleiklinkers en natuursteen. Voor klinkerwerken kan je op ons rekenen. Dit is mogelijk in verschillende soorten materialen, al dan niet met motieven. Wij leggen je terras aan in natuursteen of met keramische tegels. Ook grote tegels zoals megategels (1m x 1m) of eurodal (2m x 2m) zijn verkrijgbaar. Wens je liever een terras in hout? Dat kan. We werken met verschillende soorten. Je kan ook zelf hout kiezen bij één van onze partners. Planken over je bestaand terras plaatsen is mogelijk.

VERHARDING EN HOOGTEVERSCHIL
Ideaal voor een pad naar je tuinhuis of op de oprit zijn grindmatten. We plaatsen eerst een stabiele, vlakke ondergrond en vervolgens worden de matten geplaatst en gevuld met grind. Deze houden de kiezel vast, zodat er geen sporen nagelaten worden na betreding en alles dus mooi op zijn plaats blijft. Voor keerwanden of L- elementen om het hoogteverschil op te vangen kan je ook bij ons terecht.


Contacteer ons

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve beton- en natuurproducten

ENKELE REALISATIES